“Ordnung muss sein. En alles is in te plannen.”

Lisette Groeneveld

Lisette is een beetje als die strakke blonde dame bij de deur met haar clipboard. Zij bepaalt wat erin komt en wat eruit gaat. En vooral: wanneer. Dat wil niet zeggen dat er met haar niet te werken valt. Integendeel. Onze project organizer is de olie in de machine van Professional Outsiders. Zonder Lisette zouden we niet functioneren.

Lisette is onze (Virtual) Support Professional. Lisette ‘doet’ de agenda, regelt planning, organiseert er op los en zorgt ervoor dat we niet verdwalen. Ze bewaakt grenzen, steelt en creëert tijd, ontzorgt en neemt alle taken weg die afleiden van creativiteit. Ook in de research kunnen we op haar bouwen – een paar gerichte vragen en ze googelt alles stuk: beter dan we zelf kunnen.

Ondernemend is ze ook, onze Lisette. Zo is ze 2012 een webshop gestart in wijngeschenken. En om haar bedrijf goed te combineren met virtuele ondersteuning voor diverse ondernemers, past plaats- en tijdonafhankelijk werken het beste bij haar.

Natuurlijk heeft ze ‘Schoevers’, maar wat haar écht uniek maakt, is dat ze zelf ook onderneemt. Daarom snapt ze exact wat er nodig is op welk moment. Mensen verbinden is voor haar een automatisme. Via mail, telefoon of in het echie. En zonder diversiteit verliest ze focus. Een talent dat maar weinigen bezitten. Lisette staat. En niemand kan – of wil – om haar heen.

Van dichtbij of veraf, Lisette waakt als een havik over onze planning. En dat komt jullie oplevering ten goede.

Meer over Lisette vind je op LinkedIn. En op haar eigen plekje

Anderen over Lisette: 

Ik heb misschien wel de meest ingewikkelde agenda van Nederland, met tientallen afspraken per maand. Ik vlieg van hot naar her, ook letterlijk – India en China ken ik als broekzak, vooral omdat ik er veel inkoop. Zonder Lisette zo zoiets onmogelijk zijn, want ook in Nederland heb ik de zorg over 35 man/vrouw personeel. Lisette waakt, regelt, zorgt, anticipeert. Ik heb haar zelfs mijn huwelijk in Marrakech laten regelen!

Annemarie Hermans

Eigenaresse
Urban Naturel Culture


Lisette is onze reddende Engel! Ze beheert alle mailboxen, organiseert workshops, let op betalingen en aanmeldingen, stuurt social media aan en is verantwoordelijk voor planning, indeling van de leerlingen en het ondersteunen van de docenten. En passant ‘doet ze’ ook nog even de verkoop van ons boek en onze uitrol naar Duitsland en Engeland. Een topper, in één woord.

Alberto ter Doest

Oprichter & eigenaar
Universal Voice Institute


Lisette is nu exact 2 maanden in mijn leven. Ik laat haar nooit meer gaan. Dankzij haar kwam er rust en overzicht in een tsunami aan werk die me plotsklaps overspoelde. In een paar dagen tijd speelde ze het voor elkaar dat ik op alle fronten rust kreeg, en zelfs een paar dagen naar Frankrijk kon. Broodnodig. Ik kan met een gerust hart beginnen aan de tweede helft van het jaar en kijk opeens weer met plezier naar mijn agenda, mailbox, social mediakanalen en de administratie. Had ik haar maar jaren eerder ontmoet!

Herbert van Hoogdalem

Oprichter
Profesional Outsiders