"Ik kan veel en als ik het niet kan, kan ik het ook."

Jacqueline Oldenburg

Jacqueline – ‘JacqO’ voor intimi en daarbuiten – houdt de boel in het gareel. Iedereen krijgt als eerste – en laatste – met haar te maken. Zij is de nucleus, de spin, de kern en de aanjager achter alles en iedereen binnen Professional Outsiders. Let wel: onze eindbaas is geen slavendrijver. Ze opereert vol vanuit haar hart. Ze brengt mensen bij elkaar, bewaakt de voortgang, stuurt het proces en bereidt waar nodig een fingerlicking goeie tortilla. Ze weet letterlijk wat het is om van een paard te donderen en weer op te staan. Als snelheidsduivel is ze gewend roeren om te gooien en grenzen op te zoeken. Om deze vervolgens te doorbreken. Werken met JacqO is werken met de hartelijkste. Met de empathie van een bataljon Yoda’s signaleert zij iedere hobbel op de weg, nog voor deze zichtbaar is voor anderen. Niet voor of achter je, maar naast je. Is het toeval dat zij hetzelfde credo heeft als onze art-director? Nee. Soort vindt soort. JacqO is puur en authentiek. Self-made en allround. De moeder van alle accounts. Omarm haar, en ze laat je nooit meer los. 

Jacqueline is onze duizendpoot. Plannen, organiseren en regelen – ongeacht wat precies – zitten in haar DNA. JacqO brengt structuur in ons werk. Net zo breed georiënteerd als geïnteresseerd, strijkt zij plooien glad die we zelfs nog niet eens hadden gezien. Ze laat ons vaak niet eens uitpraten. Omdat dat niet hoeft. Aan een half woord heeft zij genoeg. Ervaring heet dat. En inlevingsvermogen. Daarbij is het ook nog eens een ontzettend tof mens.

Haar kwaliteiten krijg je als klant allemaal mee als je met ons aan de haal gaat. Oh, kantoorpraat, daar houdt Jacqueline niet zo van. Ze zegt het zoals het is. Bam. Je hebt mensen die goed zijn in werk, en mensen die goed zijn in hun werk. Goddank behoort Jacqueline tot die laatsten.

Meer info: zie haar LinkedIn-profiel.

Anderen over Jacqueline: 

Jacqueline was een ontzettend gewaardeerd collega bij Helden. Ze heeft de gave om met iedereen goed om te gaan, van directeur tot stagiaire, iedereen voelt zich op zijn gemak bij Jacqueline. Ook is ze zeer betrokken en altijd bereid een stapje extra te zetten. Ze verstaat haar vak heel goed. Bij Helden heeft ze structuur en processen opgezet en geïmplementeerd. Ook deed ze account- en projectmanagement en traffic. Ze was bij alle processen van het account-team betrokken. Ze is dus ook een ware duizendpoot. Niet alleen intern, ook bij klanten werd ze zeer gewaardeerd. Als je met Jacqueline werkt, mag je je handen dichtknijpen. Ze heeft hart voor de zaak en voor de mens.

Barbara Barend

Oprichter / Eigenaar
Helden media en Helden Magazine 


Jacqueline bracht structuur en rust in een uitdagend project dat op veel fronten was onderschat qua tijd en belasting van bureau en opdrachtgever. Zij was een prettige en positieve sparringpartner die altijd oplossingsgericht was. En bovendien is zij een leuk mens die ook de humor bracht. Mede door Jacqueline is het sponsorproject positief afgerond.

Anita Wassink

Woordvoerder en senior communicatiemanager
Aegon


Ik heb Jacqueline leren kennen als een zeer betrouwbare en professionele collega. Ze is pragmatisch, houdt het hoofd koel, heeft overzicht en weet goed te relativeren. En het prettige aan samenwerken met Jacqueline is dat ze kennis van zaken heeft en haar werk met veel plezier en humor aanpakt. Kortom, samenwerken met Jacqueline is zowel op professioneel als persoonlijk vlak een feest! 

Harold de Jonge

Senior specialist interne communicatie
FNV