Snelle en krankzinnig effectieve interventies op onderdelen, zonder het grote plaatje uit het oog te verliezen. Voor wie het meeste zelf kan. 

Een tactische quick fix, een paar graden bijsturen op strategisch niveau, een gesprek om je uit je comfortzone te halen of even te spiegelen, een slimme planning voor je marketing, een websitetekst of een impactvol social mediaconcept. Het kan natuurlijk zijn dat je zelf het grotere plaatje helder hebt en alleen hulp op een of twee onderdelen wilt inroepen. Daar hebben we geen product of methode voor, dus daar kunnen we je ook geen fixed fee voor aanbieden.

Dat betekent dat je ons gewoon per uur betaalt. Of beter: per minuut, want aan uren schrijven doen we niet. ‘Minutes Of Fame’, noemen we dat. Is wel aan de prijs, maar dan heb je ook wat. Het komt neer op € 5,00 per minuut voor ‘denkwerk’ (strategie & concept’) en € 2,50 per minuut voor ‘doe-werk’ (projectmanagement, klantcontact, research, etc). En dat is makkelijk binnen de perken te houden hoor. We houden niet van onnodig gezwets en aan social gewenst gedrag doen we ook al niet. We gaan als een mes door de boter en komen meteen terzake.